Hold-o-mat Standard Zpět

Všeobecná charakteristika

 

Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě


Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C – 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.

 

Charakteristika modelu

 

  • Kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru
  • Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou max. +/- 2 °C
  • Teplota 50-120 °C.
  • Zrychlené nastavení na optimální teplotu 68 ° C
  • Speciální systém odvlhčení komory pro smažené a pečené pokrmy
  • Elektronicky číselný ovládací panel
  • Dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem
  • Odnímatelné držáky gastronádob
  • Tepelná izolace dvojitého pláště
  • Integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport
  • Aretace dveří a možnost změny otvírání dveří
  • Okamžitá možnost instalace a spuštění díky integrovanému kabelu na 230 V

Technické parametry

 

Model

RETIGO Hold-o-mat 1/1
Kapacita 3x1/1 GN, 65 mm
a nebo 2x1/1 GN, 100 mm
Váha (kg) 24
Rozměry (Š x V x H) [mm] 415x343x675
Celkový příkon (kW) 1
Napájení 1N~/230 V/50-60 Hz
Jištění( A ) 10
Teplota ( °C ) 20 - 120

Výkresy

Příslušenství

 

  • Nerezový podstavec pod konvektomat s místem pro Holdomat
  • Nerezový podstavec na kolečkách pod Holdomat
  • Konzola pro upevnění na stěnu
  • Gastronádoby
Hold-o-mat Standard

Máte zájem o produkty Retigo? Neváhejte nás kontaktovat.