Hold-o-mat Big Zpět
Všeobecná charakteristika
Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě
Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C – 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.
Charakteristika modelu
- Kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru
- Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou max. +/- 2 °C
- Teplota 50-120 °C.
- Zrychlené nastavení na optimální teplotu 68 ° C
- Speciální systém odvlhčení komory pro smažené a pečené pokrmy
- Elektronicky číselný ovládací panel
- Dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem
- Odnímatelné držáky gastronádob
- Tepelná izolace dvojitého pláště
- Integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport
- Aretace dveří a možnost změny otvírání dveří
- Okamžitá možnost instalace a spuštění díky integrovanému kabelu na 230 V
Technické parametre
Model | RETIGO Hold-o-mat "Big" |
---|---|
Kapacita | 7x1/1 GN, 65 mm nebo 4x1/1 GN, 100 mm |
Váha (kg) | 38 |
Rozměry (Š x V x H) [mm] | 415x638x675 |
Celkový příkon (kW) | 1,8 |
Napájení | 1N~/230 V/50-60 Hz |
Jištění ( A ) | 10 |
Teplota ( °C ) | 20 - 120 |
Výkresy
Příslušenství
- Nerezový podstavec na kolečkách pod Holdomat
- Gastronádoby
Katalog Holdomaty Retigo | 02. 12. 2013 | 0.92 MB |
Návod na obsluhu Holdomatu Retigo | 02. 12. 2013 | 0.59 MB |
Declaration of conformity - Holdomat Big | 21. 05. 2014 | 0.60 MB |
