Hold-o-mat 2/3 Zpět
Všeobecná charakteristika
Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě
Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C – 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.
Charakteristika modelu
- Kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru
- Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou max. +/- 2 °C
- Teplota 50-120 °C.
- Zrychlené nastavení na optimální teplotu 68 ° C
- Speciální systém odvlhčení komory pro smažené a pečené pokrmy
- Elektronicky číselný ovládací panel
- Dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem
- Odnímatelné držáky gastronádob
- Tepelná izolace dvojitého pláště
- Integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport
- Aretace dveří a možnost změny otvírání dveří
- Okamžitá možnost instalace a spuštění díky integrovanému kabelu na 230 V
Technické parametry
Model | Hold-o-mat 2/3 |
---|---|
Kapacita | 3x2/3 GN, 65 mm alebo 2x2/3 GN, 100 mm |
Váha (kg) | 21 |
Rozměry (Š x V x H) [mm] | 415x343x515 |
Celkový příkon (kW) | 1 |
Napájení | 1N~/230 V/50-60 Hz |
Jištění ( A ) | 10 |
Teplota ( °C ) | 20 - 120 |
Výkresy
Příslušenství
- Nerezový podstavec pod konvektomat s místem pro Holdomat
- Nerezový podstavec na kolečkách pod Holdomat
- Konzola pro upevnění na stěnu
- Gastronádoby
Katalog Holdomaty Retigo | 02. 12. 2013 | 0.92 MB |
Návod na obsluhu Holdomatu Retigo | 02. 12. 2013 | 0.59 MB |
Declaration of conformity - Holdomat 623 | 21. 05. 2014 | 0.59 MB |
